0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Verhuisbedrijf Hengelo
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een verhuisbedrijf in Hengelo?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Hengelo

Contact voor verhuizing in Hengelo

Verhuist u in, naar of juist vanuit Hengelo en bent u op zoek naar een ervaren verhuisbedrijf? Kiest u dan voor de door ons aangedragen professional! Zij zijn u graag van dienst.

U kunt ons dagelijks bereiken via ons telefoonnummer 0800 255 3733. Is bellen voor u een probleem? Wij nemen ook graag contact met u op! Vult u hiervoor onderstaand contactformulier in, en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606