Meubelopslag in Hengelo

Gaat u verhuizen in Hengelo en kunt u niet al uw spullen direct meenemen? Of heeft u om een andere reden tijdelijke opslag nodig voor uw spullen? In Hengelo en omgeving kunt u bij uw verhuisbedrijf terecht voor meubelopslag. In onze moderne, beveiligde en verwarmde loods zijn wij in staat om meer dan 1800 kubieke meter op te slaan. Voor veilige meubelopslag bent u bij ons aan het juiste adres; wij controleren dagelijks de temperatuur en de luchtvochtigheid in de gaten, zodat uw inboedel ook na jaren nog in goede staat verkeert. Kiest u voor onze meubelopslag in Hengelo!

Meubelopslag en verhuizing

Als u, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing in Hengelo, kiest voor meubelopslag en u na verloop van tijd uw goederen weer nodig heeft, is dat bij ons bedrijf snel en gemakkelijk geregeld. Meubelopslag wordt bij ons namelijk gedaan in houten opslagcontainers van 9 kubieke meter; een speciale maat waardoor wij een verhuizing die via onze opslag moet lopen tegen gunstige tarieven kunnen aanbieden. Wij beschikken hiervoor namelijk over een vrachtauto waarin tot 4 opslagcontainers tegelijk in geladen kunnen worden, en waarbij de gehele zijwand van de vrachtauto geopend kan worden. Dit efficiënte systeem levert u een aanzienlijke besparing op!

Bent u in Hengelo of in de omgeving van Hengelo op zoek naar de juiste plek om uw spullen tijdelijk veilig te bewaren, kiest u voor onze meubelopslag! Als u contact met ons opneemt, informeren wij u graag over de verschillende mogelijkheden.