085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Verhuisbedrijf Hengelo
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een verhuisbedrijf in Hengelo?

Wij brengen u snel in contact met een verhuisbedrijf die werkzaam is in Hengelo

Verhuizers in Hengelo

Gaat u verhuizen in Hengelo? Of verhuist u juist naar Hengelo? De verhuizers van de door ons aangedragen professional staan voor u klaar! De professionele verhuizers hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in het verhuizen en weten daarom precies hoe ze zorgvuldig met uw spullen om moeten gaan. Uw inboedel is bij de door ons aangedragen professional in goede handen! Als de door ons aangedragen professional uw verhuizing voor u regelen, hoeft u zich nergens druk om te maken. U kunt op de dag van de verhuizing gewoon naar uw werk gaan, of misschien zelfs een leuk dagje uit plannen.

Verhuizers met kwaliteit

de door ons aangedragen professional gaan met zorg om met uw spullen. Kiest u voor één verhuizer, of juist voor een heel team? Wij regelen uw verhuizing. Precies zoals u het wenst! Kunnen de door ons aangedragen professional u in Hengelo van dienst zijn? Of wilt u eerst meer informatie? Neemt u dan contact met ons op!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Hengelo bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606